Lajit
Ylei­sur­hei­lu »
Jal­ka­pal­lo
» Har­joi­tuk­set
» Pol­vi­kont­rol­li
» Va­lo­ku­vat
» Yh­teys­tie­dot
» Jouk­kueet
  Miehet edustus
  2003 Pojat »
  2005 Pojat
  Va­lo­ku­via
» Lin­kit
» Kil­pai­lut
Hiih­to »
Suun­nis­tus »
Lajit > Jalkapallo > Joukkueet > 2005 Pojat
« Edellinen | Seuraava »

2005 Pojat

05 syntyneiden joukkueeseen kuuluu poikia ja tyttöjä joista nuorimmat ovat jopa 08 syntyneitä, joukkue osallistuu Satakunnan piirin keväturnauksen lisäksi piirin 5vs5 leikkimaailmasarjaan. Joukkue osallistuu myös kuluvan kauden aikana muutamaan muuhun satakunnassa järjestettävään turnaukseen. Lisäksi talvikaudella osallistutaan Karhuhallissa pelattavaan Junnu-Liigaan.
Harjoituset ja pelit nähtävillä aina Seuramapissa, tekstiviesteinä ilmoitetaan vain jos tapahtuma muuttuu 24h ennen tapahtuman alkua.

Valmennus ja joukkueenjohto
Valmentaja Jaakko Luoma, puh.0456703675, sähköposti jaakko.luoma@stryni.fi
Valmentaja Petri Tähkänen, puh.044 3432196, sähköposti PTahkanen@technip.com
Joukkueenjohtaja Minna Ruohomäki, puh. 040 5063393, sähköposti minna@konetyostokuusinen.fi


Joukkue 2013

(tulee myöhemmin)
Junnu-liigan avauksesta kaksi voittoa!
”Hei hei hei, Into voiton vei” raikui kirkkaasti Karhuhallin rakenteissa kun Innon F8-ikäiset osallistuivat 27.10 talvikaudella pelattavaan Junnu-liigan avaukseen. Kesäkauden peleistä oli vierähtänyt tovi, mutta pelaajat näyttivät etteivät taidot olleet unohtuneet. Tuliaisina oli kaksi komeaa voittoa ja yksi niukka tappio kovan taistelun jälkeen.

MInto- Koitto 2-0
Koiton kanssa tahkottiin kesän päättäneessä Nordea-turnauksessa melko lailla tasatahtiin joten tiukka peli oli luvassa. Peli eteni Innon hienoisessa hallinnassa Koiton puolustusalueella ja maaliedusruuhkan päätteeksi Mikael Malmila pääsi tuikkaamaan uransa ensimmäisen pelimaalin, ja tuuletus oli sen mukainen. Vain hetkeä myöhemmin Lex Luoma puikkelehti kolmen pelaajan keskeltä karkuun ja vei Innon 2-0 voittoon.

Minto- HaPo 2-1
Harjavalle hävittiin selvästi kesän viimeisessä turnauksessa joten parannettavaa oli. Pelipäällä ollut Lex masensi harjavaltalaiset jo 5 sekunnin jälkeen ja sijoitti pallon verkkoon puolustajien vielä ihmetellessä hallin valoja. Nopeat vastustajan hyökkääjät aiheuttivat harmaita hiuksia Innon puolustajille, mutta rynnistykset kestettiin puolustuksen lukkona toimineen Emilia Kallion johdolla. Lex viimeisteli purjehduksen päätteeksi vielä päivän kolmannen eikä HaPo päässyt maalia lähemmäksi lopun kovasta rynnistyksestä huolimatta.

FC Jazz Red – Minto 1-0
Jazzin joukkueet ovat olleet kova pala kesän koitoksissa ja porilaiset latoivat nytkin maalin ensimmäisestä hyökkäyksestä ja näytti marssivan selkeään voittoon. Into kuitenkin sisuuntui ja puolusti sitkeästi loppupelin jättäen Jazzin yhteen maaliin. Maalissa Miiro Tähkänen otti muutaman maukkaan torjunnan Jazzin painostaessa. Leevi Lindgren ja Lauri Rimpelä sahasivat lopussa vielä huippupaikan tasoitukseen, mutta tällä kertaa maali jäi tekemättä.

Kiitokset pelaajille ja huoltajille! Tästä on hyvä aloittaa talvikausi.
Kelpaa tuulettaa
Päivitetty 4.6.2015 - Tulostettava versio -

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä Sivuston toteutus: Hakosalo Software Oy